Бібліотечні заходи, присвячені Т. Г. Шевченку

Надзвичайно важливою подією, яку відзначає все прогресивне людство, є святкування 200-річчя з дня народження великого сина України – Тараса Григоровича Шевченка. У коледжі проходить цілий ряд заходів, адже шанувати 200 річницю народження Великого Кобзаря ми будемо протягом усього року.
В рамках цієї визначної дати бібліотека Бериславського педагогічного коледжу та студенти 114, 211 та 123 груп представили усний журнал «Величне: від малого до великого», який був присвячений тернистому шляху збірки «Кобзар».
1
 
Велике інформаційне значення мала виставка «Кобзар в житті кожного» на якій були представлені збірки «Кобзар» різних років видання, починаючи з фототипічного позацензурного примірника «Кобзаря» видання 1840 року.
23
В рамках святкування 200-річчя бібліотекою коледжу проводилися дві вікторини,  присвячені життю та творчості Тараса Шевченка: виставка-вікторина «Як ти знаєш творчість Тараса Шевченка» та традиційна вікторина «Тернистий шлях Шевченкової долі»,  І місце в якій вибороли Редько Л. та Стьобана І. – 114 гр., Костенко К. – 123 гр., Чіжун І. та Скачкова В. – 221 гр. Інші студенти І-ІІ курсів поділили ІІ та ІІІ місця.
4
В рамках шевченківських свят в читальній залі також була представлена презентація нон-стоп,  присвячена освітній діяльності Тараса Шевченка «Буквар Південноруський». 
6 5

Comments are closed.