Мистецький art-квест

На минулому тижні, а саме 1 листопада 2018 року, в коледжі пройшов мистецький арт-квест серед студентів IV курсу. Було створено 4 команди шляхом жеребкування. Кожна команда обрала собі мистецьку назву: «Палітра», «Блакитна лагуна», «Art-pink», «Пензлики».

Учасники отримали маршрутні листи, в яких були зашифровані назви станцій, куди вони повинні відправитися. 
На станції «Відгадайка» студенти розгадували кросворди та вирішували ребуси. Станція «Фантазери» дала можливість студентам попрацювати руками та зробити із підручних матеріалів улюблених казкових героїв.

На станції «Українське образотворче мистецтво» студенти малювати різними техніками пейзажі рідних містечок. «Україна – музична країна» – станція для тих, хто любить музичне мистецтво. Тут студенти згадували календарно-обрядові пісні, українських композиторів та розрізняли класичні та народні інструменти.

Свої акторські здібності учасники могли випробувати на «Театральній станції», де їм було запропоновано імпровізувати на задану тему. В імпровізації «Запізнення» вгадували, чого студенти запізнилися на навчання, відповідаючи на питання «де прокинулися?», «кого зустріли?» та «що зробили?». Ще одна імпровізація «Дві фрази», в якій один з персонажів ситуації може говорити тільки 2 фрази заготовлені заздалегідь.

Учасники квесту були у піднесеному настрої наприкінці заходу, адже мистецтво покращує його. Всі студенти були нагороджені грамотами за участь.

Comments are closed.