Дебати кандидатів у президенти студентського колективу

У рамках підготовки до виборів президента студентського колективу відбулися передвиборчі дебати кандидатів у президенти. Дебати пройшли 5 листопада 2018 року. Отже, що таке дебати? Дебати — чітко структурований і спеціально організований публічний обмін думками між двома сторонами з актуальної теми. Цей різновид публічної дискусії учасники дебатів спрямовують на переконання в своїй правоті третьої сторони, тобто вас.  Провів дебати викладач галузі “Мистецтво”  Ігор Корчагін.

На початку заходу були представлені кандидати в президенти студентського колективу: №1 Покришка Яна Михайлівна, 121 група, №2 Яковина Аміна Сергіївна, 211 група, №3 Лукомець Анастасія Вікторівна, 143 група, №4 Новак Валерія Сергіївна, 113 група, №5 Свербілова Поліна Ігорівна, 133 група, №6 Поляков Ілля Сергійович, 122 група.

Правила дебатів: Перша частина дебатів – це презентація кожним кандидатом своєї передвиборчої програми. Регламент виступу кандидата три хвилини. Друга частина дебатів – це запитання від експертів. Запитання можуть бути адресовані конкретному кандидату, але взяти слово і доповнити або ж заперечити опоненту може кожен кандидат. І останнім пунктом у нас є рубрика «Відкритий мікрофон», у якій ви повинні дати відповідь за запитання із залу. Питання можуть ставити як студенти, так і викладачі, адже голосувати всім нам.

На дебатах були присутні експерти, а саме: Галина Москалюк – заступник директора з навчальної роботи, Марина Маловічко — завідувач відділенням дошкільної освіти, Ольга Знаменська – заступник директора з виховної роботи.

Студенти-учасники дебатів представили свої передвиборчі програми та відповіли на запитання студентської аудиторії коледжу.

 

Найбільш резонансними запитаннями були такі: 1. Як ви будете стимулювати ініціативу студентів? Які шляхи ви запропонували б? 2. Яким чином викорінити проблему знаходження студентів у громадських місцях після 22.00? 4. Як ви збираєтесь полегшити навчання студентів у коледжі? 

Що для вас головне, навчання чи посада президента? 6. Що для вас важливіше, думка оточуючих чи власна думка? 7. Яким ви уявляєте коледж через рік, пропрацювавши на посаді президента? та інші.

Чекаємо всіх на виборах президента студентського колективу коледжу, які відбудуться 15 листопада 2018 року.

Comments are closed.