Щорічний режим “update” для студентської ради коледжу. Відбулися звітно-виборчі збори

Щорічно на початку навчального року проходять звітно-виборчі збори студентської ради. Цього разу вони відбулися 24 вересня 2018 року. Головуючим зборів був тьютор студентської ради Ігор Корчагін, а в президії зайняли своє місце заступник директора з виховної роботи О. О. Знаменська, завідувач відділення «Початкова освіта» О. В. Соколкова та президент студентського колективу Анастасія Лукомець, студентка 143 групи.

За зборах було розглянуто декілька питань. Першим студенти заслухали звіт про роботу президента студентського колективу за 2017-2018 н. р. Після цього до слова запросили голів профільних комісій студентської ради, які також звітували перед студентським загалом про свою роботу в минулому навчальному році.

На черзі студенти заслухали звіт президента спортивного клубу «Юність» та обрали нових членів ради клубу.

Всю роботу президента, профільних комісій та спортивного клубу студенти оцінили як задовільну.

Але ключовим питанням було обрання нових членів студентської ради. Студенти  запропонували ввести 21 кандидатуру до складу студентської ради. Шляхом відкритого голосування було обрано 15 нових членів студентської ради.

Вже наступного тижня вони відвідають своє перше засідання студентської ради, де розподілять обов’язки та почнуть працювати на благо студентської молоді Бериславського педагогічного коледжу.

Нагадуємо, що до 1 листопада проходить реєстрація кандидатів в президенти студентського колективу. Встигніть подати свою заяву та інші документи, що розміщенні у нашій спільноті у Facebook.

Comments are closed.