Урочистий захід  “День Перемоги! Бути миру на Землі!” у місті Берислав

“Це все було… Були німі кургани, війна ішла, не на життя – на смерть. Та все ж прийшла щаслива днина, принесла радість в кожен дім і відзначаємо тепер велике свято – День Перемоги у Другій Світовій війні”, – такими словами розпочали ведучі Вікторія Вечірко та Денис Надточій  урочистий захід  “День Перемоги! Бути миру на Землі!”, який присвячений 73 – річниці Перемоги у Другій світовій війні у місті Берислав.

Вітаючи всіх, хто пройшов крізь вогонь Другої світової, голова районної державної адміністрації Олександр Гомон побажав міцного здоров’я, родинного благополуччя, довгих літ щасливого та мирного життя, зазначивши: “Ми завжди пам’ятаємо про безсмертний подвиг, про самопожертву та відвагу ветеранів, які день за днем наближали звільнення світу від нацизму, і низько вклоняємося їм за Перемогу! 

 

У концертній програмі взяли участь творчі колективи коледжу : зразкова вокальна студія “Колорит” з піснями “Веснянка”, “У книжках”  та оркестр барабанщиць “Ритм”, хореографічний колектив “Бериславські візерунки” з танцями “Смуглянка” та “Довоєнний вальс”, “Український флешмоб”, гурт “Ранкові зорі”  з піснею “Мати”.

З піснею “Радость, привет!” виступили студентка 112 групи спеціальності “Початкова освіта” Емма Кайдаш та учениця ліцею біолого-хімічного профілю КВНЗ «Бериславський медичний коледж» ХОР Анастасія Маловічко. <<<ВІДЕОЗАПИС ТУТ>>>

“Дорогі ветерани, шановні учасники антитерористичної операції, учасники бойових дій на території інших держав, ліквідатори наслідків Чорнобильської трагедії та гості нашого свята вітаємо вас із незабутнім світлим днем, Днем Перемоги”. 

Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга Світова війна. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.

Варто зазначити, що основна ідея проведення даного заходу належить директору коледжу Маргариті Климович.

Бериславська районна державна адміністрація дякує за допомогу та співпрацю директору Бериславського педагогічного коледжу імені В.Ф. Беньковського Маргариті Климович та творчим колективам закладу.

<<<ФОТОРЕПОРТАЖ ДИВИМОСЬ ТУТ>>>


 

Comments are closed.