Тренінг “Моя ідентичність”. Робота з розвитку громадянських компетентностей – DOCCU

У рамках швейцарсько-українського проекту «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» 24 травня 2018 року тренерами, директором Маргаритою Климович, викладачами коледжу Жанною Кайдаш та Галиною Пирожок був проведений тренінг “Моя ідентичність”. Захід відбувся на базі санаторію “Чайка”, смт. Лазурне, Скадовський р-н., під час семінару-практикуму для вожатих-аніматорів коледжу.

На занятті учасникам було продемонстровано вправи на знайомство, згуртування колективу та визначення ідентичності особистості. Дані вправи допоможуть студентам у роботі з дитячими колективами на початковому (адаптаційному) етапі перебування дитини в оздоровчому закладі. Завдяки вправі “Представлення себе” студенти поділилися з іншими членами колективу своїми позитивними сторонами та візуалізували у великому серці свою приналежність до групи.

 

Після міксування студенти виробили правила життя в таборі – дозволяється – забороняється.

Через вправу “Бачу, думаю, відчуваю” учасники вчилися об’єктивно сприймати ситуації, що можуть виникнути у дітей під час перебування в таборі.

Для підведення підсумків заняття була проведена вправа-рефлексія “Комплімент”, де студенти проаналізували свої відчуття стосовно один одного.

У кінці заняття учасники подякували тренерам за цікавий та практично спрямований захід.

<<<ВСІ ФОТО ТРЕНІНГУ ТУТ>>>

 

Comments are closed.