Незабутні враження – екскурсія до Києва

12 травня 2018 року студенти-першокурсники Бериславського педагогічного коледжу (111 та 112 груп) відвідали місто Київ та його пам’ятки в рамках програми національно-патріотичного виховання молоді.

Екскурсія складалася з таких станцій: музей паровозів, що знаходиться біля залізничного вокзалу, парк Слави та  музей «Меморіал жертв голодомору», де вони поринули в історію та прониклися жахливими моментами із життя тисячів українців 1932-1933 рр. Києво-Печерська лавра, після якої у студентів залишилися незабутні враження від самої лаври та її печер, національний музей історії України у Другій світовій війні, Маріїнський парк, де проходив фестиваль «ЕтноФест» за участю найкращих художніх колективів народної творчості Києва.

 

Найбільшу увагу студентів привернув Майдан Незалежності, на якому сьогодні можна відчути історію минулого і сучасності одночасно.

А завершилася насичена екскурсія вільною прогулянкою по Хрещатику. Загалом, якщо вірити крокоміру, наші студенти та викладачі за день подолали шлях близько 30 кілометрів.

<<<ФОТОРЕПОРТАЖ ДИВИМОСЬ ТУТ>>>

Comments are closed.