Флешмоб до Всесвітнього дня дитини

У 1954 році Генеральна Асамблея ООН рекомендувала всім країнам ввести в практику святкування Всесвітнього дня дитини як дня світового братерства і взаєморозуміння дітей, присвяченого діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі.

20 листопада знаменує день, в який Асамблея прийняла в 1959 році Декларацію прав дитини, а в 1989 році – Конвенцію про права дитини. Конвенція ООН про права дитини, яка є основним документом, що визначає правові стандарти у сфері захисту прав дитини, була ратифікована Україною ще 27 лютого 1991 року і набула чинності 27 вересня 1991 року.

20 листопада 2017 року з нагоди Всесвітнього дня дитини студенти коледжу долучилися до міжнародного флешмобу. Організувала і провела захід викладач дошкільних дисциплін Кузнєцова Оксана Вікторівна. Відомості про Всесвітній день дитини студенти оформили у вигляді інформаційних паперових повідомлень і розмістили їх по коледжу.

Приєднатись до флешмобу міг кожен охочий, одягнувши емблему та опублікувавши фото з дітьми на своїх сторінках у соціальних мережах із хештегом #всесвітній_день_дитини #bpcbpc

Comments are closed.