Як це було … Свято «День Нептуна» у таборі “GoCamp2016”

Сьогодні на чорноморському узбережжі табору «Чайка» весело та цікаво пройшло свято «День Нептуна». Кожен загін креативно підійшов до виготовлення костюмів та показу художніх номерів. Кожна команда підготувала номери на морську тематику англійською мовою.

Яскравим був вихід Нептуна та його охоронців – богатирів. Обов’язковими героями на святі були чорти, Баба Яга та Абаж (Crazy Frog) та ковбой Джо з своїм кордебалетом. Кульмінаційним моментом було обливання водою свитою Нептуна. Між виступами головних героїв проводились спортивні змагання англійською мовою. БІЛЬШЕ ФОТО Свято «День Нептуна» у таборі “GoCamp2016” (ПЕРЕГЛЯНУТИ)

Гала-концерт «Final show». Завершивши семінар-практикум організації мовного табору “GoCamp” феєричним гала-концертом, Бериславський педагогічний коледж перегорнув нову сторінку у створенні штучного іншомовного спілкування “English Summer Camp” за підтримки компанії “Go Global” “GoCamp”. На “Final Show” студенти продемонстрували лінгвістичні здібності, вокальні данні, хореографію та акторську майстерність.

Приємним сюрпризом для студентів став хореографічний номер викладачів з синхронним виконанням англомовної пісні «Best Summer» як приклад роботи у літніх мовних таборах 2016 року.

Comments are closed.